Bomen &
boomverzorging

Longen van de aarde

Wij zien bomen niet alleen als de longen van onze aardbol, maar bovenal als baken in het landschap, als schuilplaats in het bos, als vertolker van de vier jaargetijden of simpelweg als parasol.

Het is er ons alles aan gelegen om bomen veilig te stellen als erfgoed voor onze nazaten. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het onderhoud van deze karakteristieke bakens in parken en bossen, langs wegen en lanen.

Deze specifieke kennis en ervaring wenden wij aan om ongebreidelde groei of stormschade tot proporties terug te brengen, ziektes te helpen overwinnen en karakteristieke vormen in ere te herstellen.

Van dit vakmanschap wordt gebruikgemaakt door plantsoendienst, staatsbosbeheer, hoveniersbedrijven en landschapsarchitecten in het gehele land. Ook investeren steeds meer particulieren in een mooier, gezonder en daarmee langer leven van deze brokjes natuur.

Lees meer:

Grote bomen rooien en onderhoud van allerlei soorten bomen(al 20 jaar)

"Ik ken Theo nu al 20 jaar en elke keer als ik hem nodig heb dan maakt hij op korte termijn tijd vrij om mij te helpen. Hij kan elk boom onderhouden. Het is een echte vakman, ik heb hem ook al aangeraden aan kennissen en deze zijn ook allemaal blij met zijn werk. Niks op aan te merken."

Gerard, Ingen
Coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen

"Goede hovenier, super werk geleverd, aardig en een ware vakman."

Desire van Straten, Gorinchem
Boom kappen en afvoeren

"Vakmannen werkten snel en netjes de klus af."

H. van Uden, Den Bosch
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving. 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend
contact op