Boomveiligheid

Zorgplicht

Een boom met onvoldoende stabiliteit is een gevaar voor zijn omgeving. Ook dood hout en breukgevoelige takken kunnen tot aanzienlijke schade leiden. De eigenaar (beheerder) kan hiervoor aansprakelijk worden gesteld bij het niet nakomen van zijn zorgplicht.

Naast onderhoud is ook regelmatige controle op uitwendige zichtbare gebreken noodzakelijk en bij twijfel is er een plicht tot nader onderzoek. De controles dienen te worden uitgevoerd door een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur.

Theo Blom tuinen & bomen is een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur en kan dus zorg dragen voor bovengenoemde controles en werkzaamheden.

CERTIFICERING

Deze certificaten staan garant voor veilig, efficiënt en vakkundig werk door vakspecialisten met een gegarandeerd opleidings- en ervaringsniveau.

Boom en boomwortels rooien

"Goed ,snel, en een echte vakman die weet wat hij doet."

Rob de Ridder, Aalst
Boom kappen en afvoeren

"Vakmannen werkten snel en netjes de klus af."

H. van Uden, Den Bosch
Coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen

"Goede hovenier, super werk geleverd, aardig en een ware vakman."

Desire van Straten, Gorinchem
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving. 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend
contact op