Boomveiligheid

Zorgplicht

Een boom met onvoldoende stabiliteit is een gevaar voor zijn omgeving. Ook dood hout en breukgevoelige takken kunnen tot aanzienlijke schade leiden. De eigenaar (beheerder) kan hiervoor aansprakelijk worden gesteld bij het niet nakomen van zijn zorgplicht.

Naast onderhoud is ook regelmatige controle op uitwendige zichtbare gebreken noodzakelijk en bij twijfel is er een plicht tot nader onderzoek. De controles dienen te worden uitgevoerd door een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur.

Theo Blom tuinen & bomen is een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur en kan dus zorg dragen voor bovengenoemde controles en werkzaamheden.

CERTIFICERING

Deze certificaten staan garant voor veilig, efficiënt en vakkundig werk door vakspecialisten met een gegarandeerd opleidings- en ervaringsniveau.

Boom en boomwortels rooien

"Goed ,snel, en een echte vakman die weet wat hij doet."

Rob de Ridder, Aalst
Boomstronk verwijderen

"Kwam voor aanvaarden van klus ff kijken. Iets wat mij aansprak. Ondanks een lagere prijs die mij reeds geboden was, voelde het gerechtvaardigd om voor Albert te kiezen. Samen met maatje twee harde werkers die gewoon doorgaan maar wel even tijd maken voor een koffiepraatje. Mijn verzoek om iets dieper de wortels te verwijderen, werd gehonoreerd met wat extra zweet en tranen. Absoluut aan te bevelen!"

Jeremy van der Plaat, Deil
Grote bomen rooien en onderhoud van allerlei soorten bomen(al 20 jaar)

"Ik ken Theo nu al 20 jaar en elke keer als ik hem nodig heb dan maakt hij op korte termijn tijd vrij om mij te helpen. Hij kan elk boom onderhouden. Het is een echte vakman, ik heb hem ook al aangeraden aan kennissen en deze zijn ook allemaal blij met zijn werk. Niks op aan te merken."

Gerard, Ingen
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving. 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend
contact op