Boomverzorging

Uitgebreid onderzoek

Wanneer de groei van een boom vermindert en het blad niet de normale groene tint heeft, ligt het voor de hand om aan een mestgift te gaan denken. Zo snel mag deze conclusie echter niet worden getrokken. Een onderzoek aan boom en groeiplaats moet aangeven waar de problemen werkelijk liggen. Je moet er dan aan denken dat bijvoorbeeld de indringingsweerstand te hoog is (storende lagen), hoge waterstand, zuurstofgebrek etc. Als dit niet het geval is, kan men gaan denken aan het injecteren in de bodem.

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u onder andere hoe een beuk gecontroleerd wordt. Deze beuk is aangetast door de korsthoutskoolzwam. Het vellen gebeurt door middel van klim- en afvangtechnieken.

Lees meer:

CERTIFICERING

Deze certificaten staan garant voor veilig, efficiënt en vakkundig werk door vakspecialisten met een gegarandeerd opleidings- en ervaringsniveau.

Boom kappen en afvoeren

"Vakmannen werkten snel en netjes de klus af."

H. van Uden, Den Bosch
Boom en boomwortels rooien

"Goed ,snel, en een echte vakman die weet wat hij doet."

Rob de Ridder, Aalst
Boom rooien en boomstronk verwijderen

"Zeer positieve ervaring met deze hovenier. Reageerde snel en persoonlijk, duidelijke afspraken die ook werden nagekomen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Er werd hard en nauwkeurig gewerkt en er werd mee gedacht. Op andere vragen werd goed advies gegeven. Kortom: toppers deze mannen!"

P. de Roos, Tuil
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving. 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend
contact op