Gespecialiseerd in
eigentijdse
tuinen

Theo blom

Theo Blom heeft een tuinconcept waarin niet de plant, maar de mens centraal staat. Alle onderdelen van het concept zijn erop gericht de mens in zijn directe omgeving de broodnodige rust te verschaffen: adempauze in een rusteloze wereld. Buiten is mooier dan binnen. Meer ruimte, meer natuur en meer rust.

Rust...

Verkregen door de tuin naadloos te laten aansluiten op de persoonlijke leefruimte. Deze vervaging van grenzen wordt gestimuleerd door het werken met natuurlijke materialen en producten, in harmonie met de omgeving. Wij helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken.

Tijdloos

Tuinen geschapen door de simpele, transparante belijningen en het werken met symmetrie in de beschikbare ruimte. Repeterende vlakken met beplanting en water maken daar onderdeel van uit. De combinatie met kunstobjecten, meubilair of plantenbakken zorgt voor een harmonieuze onderbreking.

Theo Blom

Al 40 jaar ervaren!

Met ruim 40 jaar ervaring heeft Theo veel ervaring in het bieden van een optimaal tuinconcept. Hierbij staat altijd de mens centraal.

Voortuin renoveren

"Theo heeft echt een hele nette tuin geleverd. Theo is een aardig rustige man en werkt heel secuur. Zeker als je zelf goed hebt bedacht hoe je tuin wil hebben en welke materialen dan kan Theo de tuin maken die je wil."

Jeoffrey van Veenendaal, IJsselstein
Lindeboom snoeien

"Heel plezierig contact met Theo Blom, goed, snel en netjes gewerkt."

Carola Signa Mulder, Zeist
Gezellig balkon gecreƫerd

"De vakman heeft voor ons een gezellig balkon gecreƫerd. Het is netjes uitgevoerd en naderhand is alles netjes opgeruimd. Hij sloot precies aan op mijn wensen."

Anoniem, Nieuwegein
Bestrating aanleggen: oprit vervangen, padje aangelegd

"De klus is zeer goed opgeleverd. Ze hebben mij ook in contact gebracht met een elektricien voor een vervolg klusje. Het ziet er perfect uit en we zijn zeker tevreden. Wat ons best verraste is dat hij gelijk alles geregeld had en binnen een paar wegen na de offerte de klus heeft kunnen opleveren. Het zijn nette vakmensen."

mevrouw van Wijk, Zaltbommel
Grote bomen rooien en onderhoud van allerlei soorten bomen(al 20 jaar)

"Ik ken Theo nu al 20 jaar en elke keer als ik hem nodig heb dan maakt hij op korte termijn tijd vrij om mij te helpen. Hij kan elk boom onderhouden. Het is een echte vakman, ik heb hem ook al aangeraden aan kennissen en deze zijn ook allemaal blij met zijn werk. Niks op aan te merken."

Gerard, Ingen
1 a 2 keer per jaar de tuin onderhouden

"Deze vakman verricht al 10 jaar werk voor ons en we zijn nog steeds zeer tevreden. De kwaliteit van het werk is goed en ook het contact met de vakman verloopt altijd prima."

Mevrouw van Everdingen, Tiel