De werkwijze
van Theo Blom

1. Inventarisatie

Theo Blom Tuinen & bomen komt voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. We inventariseren uw wensen, bespreken onze wederzijdse ideeën en proberen alvast een beeld te krijgen van uw woonstijl. U kunt de afspraak meteen maken!

2. Offerte

Na de kennismaking ontvangt u van ons een offerte voor het tuinontwerp. Hierbij maken we ook gebruik van voorbeeldprojecten.

3. Schetsontwerp

Als we uw opdrachtbevestiging hebben ontvangen, maken we op basis van de inventarisatie een schetsontwerp. Omdat de keuze voor beplanting en materialen cruciaal is in een goed tuinontwerp, laten we aan de hand van foto’s en stalen voorbeelden zien. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van de tuin die we voor ogen hebben.

4. Definitief ontwerp

Uw reactie verwerken we in het schetsontwerp, waarna we het uitwerken tot een definitief plan. Onderdeel van dit plan zijn een beplantingsplan en een verlichtingsplan. Daarmee waarborgt u dat de uitvoerende het ontwerp daadwerkelijk realiseert zoals u dat met ons tuinontwerp voor ogen hebt. Aan de hand van het definitieve plan kunnen we ook een betrouwbare kostenindicatie geven voor de realisatie van de tuin.

3D visualisatie

Ook bieden we u de mogelijkheid om het ontwerp in 3D te visualiseren. Hierbij krijgt u vooraf een realistisch beeld van de nieuwe situatie.

Tuin winterklaar maken

"Prima! Snelle service, nette tuinmannen."

M. Kuiper, Beusichem
Bestrating aanleggen: oprit vervangen, padje aangelegd

"De klus is zeer goed opgeleverd. Ze hebben mij ook in contact gebracht met een elektricien voor een vervolg klusje. Het ziet er perfect uit en we zijn zeker tevreden. Wat ons best verraste is dat hij gelijk alles geregeld had en binnen een paar wegen na de offerte de klus heeft kunnen opleveren. Het zijn nette vakmensen."

mevrouw van Wijk, Zaltbommel
Boom rooien en boomstronk verwijderen

"Zeer positieve ervaring met deze hovenier. Reageerde snel en persoonlijk, duidelijke afspraken die ook werden nagekomen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Er werd hard en nauwkeurig gewerkt en er werd mee gedacht. Op andere vragen werd goed advies gegeven. Kortom: toppers deze mannen!"

P. de Roos, Tuil
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving.