Bomen &
boomverzorging

Longen van de aarde

Wij zien bomen niet alleen als de longen van onze aardbol, maar bovenal als baken in het landschap, als schuilplaats in het bos, als vertolker van de vier jaargetijden of simpelweg als parasol.

Het is er ons alles aan gelegen om bomen veilig te stellen als erfgoed voor onze nazaten. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het onderhoud van deze karakteristieke bakens in parken en bossen, langs wegen en lanen.

Deze specifieke kennis en ervaring wenden wij aan om ongebreidelde groei of stormschade tot proporties terug te brengen, ziektes te helpen overwinnen en karakteristieke vormen in ere te herstellen.

Van dit vakmanschap wordt gebruikgemaakt door plantsoendienst, staatsbosbeheer, hoveniersbedrijven en landschapsarchitecten in het gehele land. Ook investeren steeds meer particulieren in een mooier, gezonder en daarmee langer leven van deze brokjes natuur.

Lees meer:

Boom rooien en boomstronk verwijderen

"Zeer positieve ervaring met deze hovenier. Reageerde snel en persoonlijk, duidelijke afspraken die ook werden nagekomen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Er werd hard en nauwkeurig gewerkt en er werd mee gedacht. Op andere vragen werd goed advies gegeven. Kortom: toppers deze mannen!"

P. de Roos, Tuil
Boom kappen en afvoeren

"Vakmannen werkten snel en netjes de klus af."

H. van Uden, Den Bosch
Boomstronk verwijderen

"Kwam voor aanvaarden van klus ff kijken. Iets wat mij aansprak. Ondanks een lagere prijs die mij reeds geboden was, voelde het gerechtvaardigd om voor Albert te kiezen. Samen met maatje twee harde werkers die gewoon doorgaan maar wel even tijd maken voor een koffiepraatje. Mijn verzoek om iets dieper de wortels te verwijderen, werd gehonoreerd met wat extra zweet en tranen. Absoluut aan te bevelen!"

Jeremy van der Plaat, Deil
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving. 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend
contact op