De werkwijze
van Theo Blom

1. Inventarisatie

Theo Blom Tuinen & bomen komt voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. We inventariseren uw wensen, bespreken onze wederzijdse ideeën en proberen alvast een beeld te krijgen van uw woonstijl. U kunt de afspraak meteen maken!

2. Offerte

Na de kennismaking ontvangt u van ons een offerte voor het tuinontwerp. Hierbij maken we ook gebruik van voorbeeldprojecten.

3. Schetsontwerp

Als we uw opdrachtbevestiging hebben ontvangen, maken we op basis van de inventarisatie een schetsontwerp. Omdat de keuze voor beplanting en materialen cruciaal is in een goed tuinontwerp, laten we aan de hand van foto’s en stalen voorbeelden zien. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van de tuin die we voor ogen hebben.

4. Definitief ontwerp

Uw reactie verwerken we in het schetsontwerp, waarna we het uitwerken tot een definitief plan. Onderdeel van dit plan zijn een beplantingsplan en een verlichtingsplan. Daarmee waarborgt u dat de uitvoerende het ontwerp daadwerkelijk realiseert zoals u dat met ons tuinontwerp voor ogen hebt. Aan de hand van het definitieve plan kunnen we ook een betrouwbare kostenindicatie geven voor de realisatie van de tuin.

3D visualisatie

Ook bieden we u de mogelijkheid om het ontwerp in 3D te visualiseren. Hierbij krijgt u vooraf een realistisch beeld van de nieuwe situatie.

45 m² Graszoden aanleggen

"Vooraf komen kijken naar onze achtertuin. De klus bleek wat langer te duren dan ingeschat, maar ondanks dat namen ze de tijd om alles tot in de puntjes af te leveren. Hard werkende mannen die zich aan alle afspraken houden, zeer aan te raden!"

Anoniem, Tiel
Voortuin renoveren

"Theo heeft echt een hele nette tuin geleverd. Theo is een aardig rustige man en werkt heel secuur. Zeker als je zelf goed hebt bedacht hoe je tuin wil hebben en welke materialen dan kan Theo de tuin maken die je wil."

Jeoffrey van Veenendaal, IJsselstein
Bodem afgraven en grond afvoeren

"Goede ervaring, 's avonds klus gepost, afspraken gemaakt, volgende dag klus geklaard en nog sneller dan aangegeven. Kortom, betrouwbare vakman."

Bart Gort, Gorinchem
Theo Blom

Theo Blom

Theo Blom heeft al 40 ervaring in het ontwerpen en aanleggen van eigentijdse tuinen. Voor Theo Blom staat niet de plant, maar de mens centraal in zijn tuin concept. Creëer meer ruimte, meer natuur en meer rust. Theo Blom zijn tuinen onderscheiden zich door tijdloze en stijlvolle vormgeving.